Client

ProCredit Bank

Categorie Costuri

Energie

Rezultate

ProCredit Bank, una dintre instituţiile financiare de top din România, a angajat Expense Reduction Analysts să analizeze costurile lor legate de energie. ProCredit Bank a fost înfiinţată în anul 2002, şi deţine 23 de sucursale în întreaga ţară, cu o forţă de muncă de circa 600 de angajaţi. Fiecare locaţie ProCredit a încheiat contracte cu furnizorii locali de energie electrică, exceptând situaţiile în care locaţiile erau închiriate, caz în care proprietarul alegea furnizorul şi refactura către ProCredit. Clientul era mulţumit de calitatea serviciilor furnizate.

Economii
  • în total 28%

După o evaluare amănunţită a consumului, a preţurilor şi cheltuielilor corespunzătoare fiecărei locaţii, Mihail Puiu, Client Manager din cadrul echipei Expense Reduction Analysts a prezentat recomandările sale clientului: renegocierea preţurilor, soluţii pe termen lung şi comunicări strânse cu fiecare proprietar implicat pentru a asigura cooperarea sa deplină. Mihai Puiu a invitat furnizorii selectaţi la o licitaţie, ceea ce a condus la preţuri şi stimulente mai bune, cu termeni şi condiţii contractuale similare. În plus, Expense Reduction Analysts a recomandat unele îmbunătăţiri la procesele sau metodologiile privind categoria de costuri pentru a identifica astfel şi alte moduri de economisire, care să corespundă mai bine cerinţelor clientului .

Părerea clientului

„Am apreciat profesionalismul celor de la Expense Reduction Analysts şi modul impecabil de furnizare a serviciilor, faptul că schimbarea soluţiilor privind furnizarea de servicii s-a desfăşurat cu uşurinţă şi fără probleme operaţionale. Noi, ca şi bancă comercială punem un mare accent pe fiabilitatea soluţiei energetice ca un factor critic pentru succesul nostru, iar Expense Reduction Analysts s-a asigurat că soluţia furnizată întruneşte pe deplin toate cerinţele noastre privind gestionarea riscurilor. Recomandăm cu plăcere Expense Reduction Analysts pentru angajamentul lor dea oferi soluţii durabile generatoare de economii, aceştia dând dovadă de un devotament profesional exemplar pentru a ne ajuta şi consilia în cel mai bun mod posibil.”

Daniela Enache, Division Manager în cadrul
ProCredit Bank SA