1.         DEFINITII CU CARACTER GENERAL

1.1 EVENT AGE CONSULTING SRL este persoana juridica cu sediul in Ciofliceni, Comuna Snagov, Str. BASARAB, Nr. 2, Județ Ilfov, Cod poștal 77166, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J23/1581/2019, avand CUI 15315104, atribut fiscal RO (denumita in continuare „ExtraValue”).

–     SITE: domeniul www.extravalue.ro si subdomeniile acestuia. EVENT AGE CONSULTING SRL este detinatoarea tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului. In aceste conditii nimeni nu poate folosi intregul sau parte din continutul site-ului decat in limitele prezentului document, Termeni si Conditii.

–     PRODUSE si SERVICII: toate produsele si toate serviciile la care Clientul obtine acces prin intermediul site-ului in vederea optimizarii propriei afaceri.

–     UTILIZATOR: informatiile obtinute prin completarea unui formular de contact sau transmiterea de mesaje prin posta electronica prin utilizarea adresei/adreselor de email disponibile pe site sunt confidentiale si vor fi dezvaluite doar in conditiile prevazute in politica de confidentialitate a “_______”.

–     POTENTIAL CLIENT: orice persoana juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la Serviciul oferit de catre “EVENT AGE CONSULTING SRL”, ulterior inregistrarii prin crearea unui cont pe site si care a acceptat astfel Termenii si Conditiile.

–     CLIENT: orice juridica de drept public sau privat care a incheiat un contract cu “EVENT AGE CONSULTING SRL” ulterior inregistrarii prin crearea unui cont pe site si care, in prealabil, a acceptat Termenii si Conditiile.

–     CONTRACT: contractul de prestare de servicii incheiat intre “EVENT AGE CONSULTING SRL”, in calitate de detinator legal al site-ului, si Client, dupa ce in prealabil Clientul a negociat si acceptat conditiile contractuale. Notiunea de contract include si contractele incheiate intre Client si terte parti, prin intermediul site-lui, in vederea optimizarii propriei afaceri, dupa ce in prealabil Clientul a acceptat ofertele de pret furnizate de tertele parti.

–     CONTRACT LA DISTANTA: exclude incheierea de catre “EVENT AGE CONSULTING SRL” si Client a unui contract in forma scrisa, indiferent de modalitatea de comunicare a acestuia si indiferent daca necesita sau nu prezenta fizica simultana a celor doua parti. In acest ultim caz vor prevala exclusiv clauzele contractuale, fara aplicarea Termenilor si Conditiilor.

Notiunea de contract la distanta exclude contractele individuale de munca, care se vor incheia in conditiile legii speciale, Codul Muncii, cu persoanele selectate in urma procesului de recrutare. 

Notiunea de contract la distanta poate include acceptarea de catre Client a ofertelor de pret ale tertelor parti, caz in care se aplica termenii si conditiile tertelor parti cu care Clientul incheie contractul prin acceptarea ofertei, cu exceptia situatiei in care se incheie un contract in forma scrisa.

–     NEWSLETTER/ALERTA: mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre “EVENT AGE CONSULTING SRL” pentru Clientii care opteaza pentru primirea acestor informatii.

1.2 Prin prezentul sunt stabiliti termenii si conditiile de utilizare ai site-ului/Serviciului de catre potentialul client si de catre client, denumiti utilizatori, iar folosirea prin accesarea, vizitarea si vizualizarea continutului/Serviciului, implica aderarea Utilizatorului la prezentul Contract. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile “EVENT AGE CONSULTING SRL” va rugam nu accesati acest site.

1.3 “EVENT AGE CONSULTING SRL” isi desfasoara activitatea sub incidenta legislatiei din Romania si respecta continutul Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea  datelor  cu  caracter  personal  si  privind  libera  circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).

EVENT AGE CONSULTING SRL” este raspunzatoare pentru protectia datelor personale furnizate de catre Utilizatori, in conditiile descrise in Politica de confidentialitate ce poate fi accesata la www.extravalue.ro/politica-de-confidentialitate.

1.4 “EVENT AGE CONSULTING SRL” isi rezerva dreptul de a aduce modificari in orice moment site-ului si Termenilor si Conditiilor prin postarea pe site, fara nici o alta notificare. Schimbarile importante vor fi comunicate intr-o maniera adecvata. Accesarea sau utilizarea acestui Site va fi considerata drept acord al Termenilor si Conditiilor in versiunea publicata pe Site la momentul accesarii/utilizarii.

2.         LIMITAREA RESPONSABILITATII

2.1 “EVENT AGE CONSULTING SRL” depune toate eforturile pentru a minimaliza posibilele erori care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate in continutul site-ului. “EVENT AGE CONSULTING SRL” precizeaza ca imaginile au caracter informativ, iar orice informatii, detalii, caracteristici cu privire la produse si servicii vor fi confirmate prin comunicari generate de site sau prin posta electronica.

2.2 “EVENT AGE CONSULTING SRL” nu este raspunzatoare pentru erorile, greselile, neindeplinirile, intarzierile sau intreruperile fluxului de date indiferent de motiv, si nici pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii integrale sau partiale a Site-ului, precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe Site. Totodata, “EVENT AGE CONSULTING SRL” nu raspunde de continutul si/sau calitatea altor site-uri la care se poate ajunge prin diverse legaturi cu Site-ul “www.extravalue.ro”. Pentru respectivele site-uri raspunderea integrala o poarta detinatorii site-urilor in cauza.

2.3 Daca un Utilizator considera ca un continut expediat prin orice mijloc de catre “EVENT AGE CONSULTING SRL” violeaza drepturile sale sau ale altcuiva de copyright sau orice alte drepturi, acesta trebuie sa contacteze “EVENT AGE CONSULTING SRL”, astfel incat “EVENT AGE CONSULTING SRL” sa poata decide in cunostinta de cauza.

2.4 “EVENT AGE CONSULTING SRL” nu garanteaza Utilizatorului acces permanent pe Site sau la Serviciu si nu ii acorda dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul Site-ului.

2.5 Orice fel de informatii transmise de Utilizator catre “EVENT AGE CONSULTING SRL” prin intermediul Site-ului, altele decat cele legate de procesul de optimizare a propriei afaceri si informatii cu caracter personal ale Utilizatorului, confera “EVENT AGE CONSULTING SRL” dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a distribui prin orice mijloc media oriunde aceste informatii.

2.6 Site-ul este gazduit de server-ul unei terte firme. “_______” nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe Site indiferent de motivele aparitiei lor, dar nici pentru erorile aparute datorită folosirii de catre Utilizator a anumitor browsere pentru vizitarea Site-ului.

3.         CONTACT

3.1 “EVENT AGE CONSULTING SRL” isi publica pe Site toate datele corecte de identificare si de contact. “EVENT AGE CONSULTING SRL” isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor primite de la Utilizator prin mijloacele de comunicare la distanta.

3.2 Pentru a avea acces integral la serviciile oferite prin intermediul site-ului Utilizatorul trebuie sa completeze toate informatiile solicitate, acestea fiind absolut necesare pentru primirea ofertelor de pret si respectiv incheierea de contracte cu terte parti in vederea optimizarii propriei afaceri. Mesajele transmise prin intermediul platformelor Whatsapp, Facebook sau altele similare nu sunt considerate mijloace adecvate de comunicare in sensul celor de mai sus.

4.         PRODUSE SI SERVICII ALE TERTELOR PARTI

4.1 Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care sunt ofertate de catre terte persoane fizice sau juridice iar Utilizatorul va avea acces complet la toate informatiile necesare pentru luarea unei decizii de contractare.

4.2 “EVENT AGE CONSULTING SRL” poate refuza la un moment dat onorarea unor solicitari privind produsele sau serviciile disponibile prin intermediul Site-ului la un moment dat, unuia sau mai multor Utilizatori.

5.         PLATA SERVICIILOR

5.1 Utilizatorul este cel care alege modalitatea de colaborare cu “EVENT AGE CONSULTING SRL”, toate informatiile necesare in acest sens fiind disponibile dupa inregistrarea pe site si crearea contului.

Contravaloarea serviciilor inscrisa pe factura va fi aceeasi cu cea aleasa de catre Utilizator, conform optiunii sale.

5.2 Factura fiscala va fi transmisa Utilizatorului prin mijloace electronice de comunicare. In cazul in care Utilizatorul nu transmite “EVENT AGE CONSULTING SRL”, prin mijloace electronice de comunicare, neconformitatea facturii raportat la serviciile prestate, Utilizatorul recunoaste in mod expres ca a acceptat factura.

5.3 Utilizatorul trebuie sa accepte in prealabil prevederile prezentului document pentru a avea acces la Serviciul oferit de catre “EVENT AGE CONSULTING SRL”, EVENT AGE CONSULTING SRL poate limita partial sau total accesul Utilizatorului la Serviciu, in functie de comportamentul sau anterior.

5.4 EVENT AGE CONSULTING SRL poate denunta unilateral contractul, fara a putea fi obligata la plata de despagubiri, indiferent de natura lor, in urmatoarele cazuri:

–    Clientul nu a furnizat date corecte si/sau complete la momentul solicitarii acestora;

–    Clientul nu furnizeaza informatiile necesare pentru efectuarea Serviciului.

Pentru evitarea oricarui dubiu, “_______” nu poate fi obligata la plata de daune-interese in cazul in care Utilizatorul poate fi sau este prejudiciat in orice mod ca urmare a nerespectarii celor de mai sus.

6.         GARANTIA PRODUSELOR SI SERVICIILOR OFERITE DE TERTE PARTI

6.1 Toate informatiile cu privire la garantia produselor si serviciilor oferite de terte parti vor fi furnizate Utilizatorului pentru ca acesta sa decida in cunostinta de cauza cu privire la contractare. EVENT AGE CONSULTING SRL nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la garantii si/sau politici de retur a produselor si/sau orice alte chestiuni care, potrivit dispozitiilor legale in vigoare, reprezinta responsabilitatea tertelor parti.

7.         JURISDICTIE

7.1 Legea aplicabila este legea romana. Toate litigiile privind interpretarea, executarea sau incetarea acestor Termeni si Conditii se vor rezolva pe cale amiabila de catre reprezentantii partilor (Utilizator si EVENT AGE CONSULTING SRL). In cazul imposibilitatii unei intelegeri intre parti, solutionarea litigiului revine instantelor de judecata romane.

8.         NEWSLETER – ABONARE SI DEZABONARE

8.1 EVENT AGE CONSULTING SRLisi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newsletter si/sau alerte, cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Utilizator care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newsletter si/sau alerte, fara niciun angajament ulterior din partea EVENT AGE CONSULTING SRL sau a vreunei notificari prealabile a acestuia. In ceea ce priveste newsletter-ul trimis catre persoanele care au optat pentru aceasta facilitate, drepturile asupra continutului acestuia apartin EVENT AGE CONSULTING SRL, iar trimiterea se face in conditiile documentului de fata.

8.2 Newsletter-ul poate fi retrimis de abonati catre terte persoane, pe propria lor raspundere, fara a modifica structura sau continutul mesajelor in cauza, EVENT AGE CONSULTING SRL nefiind razpunzatoare pentru actiunile abonatilor sai.

8.3 EVENT AGE CONSULTING SRL poate restrictiona accesul unui abonat la newsletter daca considera ca abonatul nu respecta prevederile acestui document.

9.         DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

9.1 Intregul continut al Site-ului, incluzand, dar fara a se limita la imagini, texte, butoane, programe, scripturi si orice alte date, este proprietatea EVENT AGE CONSULTING SRL si este protejat conform Legii nr.8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Folosirea fara acordul scris al EVENT AGE CONSULTING SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform reglementarilor legale in vigoare.

11.2 Pentru raportarea problemelor legate de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne contactati, in scris, la adresa de email office@extravalue.ro

10.       CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

10.1 Informatiile Utilizatorilor Site-ului sunt confidentiale si vor putea fi folosite numai in scopurile aratate in Politica de confidentialitate, ce poate fi accesata la EVENT AGE CONSULTING SRL. Utilizatorii pot solicita in orice moment stergerea acestor date din baza de date in urma unei cereri formulate in scris si comunicate “_______” la adresa de e-mail sau la sediul acesteia.

10.2 EVENT AGE CONSULTING SRL respecta dispozitiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea  datelor  cu  caracter  personal  si  privind  libera  circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor). Exceptiile de la obligatia de a notifica nu exonereaza operatorul de indeplinirea celorlalte obligatii care ii revin potrivit dispozitiilor legale aplicabile in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, cu precadere a celor privind asigurarea drepturilor persoanelor vizate, precum si asigurarea confidentialitatii si securitatii datelor.

11.        SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR

11.1 Datele personale introduse de catre Utilizator/Client vor fi folosite deEVENT AGE CONSULTING SRL numai în scopul declarat al acestui Site, potrivit Politicii de confidentialitate.

Fiecare Utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

11.2 Site-ul foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in baza de date a EVENT AGE CONSULTING SRL

11.3 EVENT AGE CONSULTING SRL s-a aliniat la dispozitiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea  datelor  cu  caracter  personal  si  privind  libera  circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), iar informatiile cu privire la acest aspect se regasesc in Politica de confidentialitate.